Alejandro Amenábar

Filmografie Alejandro Amenábar
titluan
Regression (2015)

Regression (2015)

Regizor
2015
Agora (2009)

Agora (2009)

Regizor
2009
Marea dinauntru (Mar adentro) (2004)

Marea dinauntru (Mar adentro) (2004)

Regizor
2004
Ceilalti (The Others) (2001)

Ceilalti (The Others) (2001)

Regizor
2001
Deschide ochii (Open Your Eyes (Abre los ojos)) (1997)

Deschide ochii (Open Your Eyes (Abre los ojos)) (1997)

Regizor
1997
Teza (Tesis) (1996)

Teza (Tesis) (1996)

Regizor
1996



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje