Alba Rohrwacher

Filmografie Alba Rohrwacher
titluan
Lazzaro felice (2018)

Lazzaro felice (2018)

Actor
2018
Le meraviglie (2014)

Le meraviglie (2014)

Actor
2014
Fericire (Gluck) (2012)

Fericire (Gluck) (2012)

Actor
2012
Tatal Giovannei (Giovanna's Father) (2008)

Tatal Giovannei (Giovanna's Father) (2008)

Actor
2008



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje