Adrian Petringenaru

Filmografie Adrian Petringenaru
titluan
Aripi de zapada (1985)

Aripi de zapada (1985)

Regizor
1985
Ciresarii (1984)

Ciresarii (1984)

Regizor
1984
Femeia din Ursa Mare (1982)

Femeia din Ursa Mare (1982)

Regizor
1982
Tatal risipitor (1973)

Tatal risipitor (1973)

Regizor
1973



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje